0
Odbojka

VELIHI PEH: Malagurski povredila skočni zglob

Objavljeno: 28.07.17 u 15:30

Reprezentativka Srbije u odbojci Sanja Malagurski povredila je skočni zglob na treningu na Kini i trenutno je van trenažnog procesa, saopštio je danas Odbojkaši savez Srbije.

Izabranice selektora Terzić borave u Čangšuu, u provinciji Djijansu, gde se pripremaju finalni turnir Gran Prija.

Malagurski se povredila na jučerašnjem treningu, a doktor nacionalnog tima Dejan Aleksandrić rekao je da tim radi na njenom brzom oporavku.

– S obzirom da smo već četvrtu nedelju na putu i na sam intenzitet takmičenja i trenažnog procesa, povrede i zdravstveni problemu su uglavnom lakšeg karaktera. Trudimo se i, za sada, uspevamo da ih saniramo u hodu. Od ozbiljnijih povreda za sada mogu da izdvojim samo Malagurski, koja je juče imala distorziju skočnog zgloba. Ona je za sada van trenažnog procesa. Trudimo se da je oporavimo što je pre moguće, rekao je doktor Aleksandrić.

Odbojkašice Srbije za Nanđing, gde se igra finalni turnir Gran Prija, putuju 31. jula. One će pre toga odigrati prijateljski meč protiv ekipe regiona Đansu.

– Očekuje nas puna dvorana i to nas raduje. Očekujem dobru utakmicu i dobru proveru pred finalni turnir, rekla je Brankica Mihajlović.

Finalni turnir Gran Prija igra se od 2. do 6. avgusta, a Srbija će igrati u Grupi J sa SAD i Italijom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter