0
Atletika

ATLETIKA: Milica Gardašević u finalu

Objavljeno: 22.07.17 u 21:56

Sjajna atmosfera vlada u Grosetu na Evropskom prvenstvu za starije juniore i juniorke. Treći dan takmičenja počeo je izuzetno dobro. Danas je prva startovala Milica Gardašević u kvalifikacijama skoka udalj.

Milica je u prvom skoku letela čak do 6.62 metara, i sa ličnim i najboljim rezultatom ušla u finale. Državni rekord u konkurenciji starijih juniorki u vlasništvu je Ivane Španović i iznosi 6.71 metar.

– Presrećna sam prolaskom u finale. Atmosfera i vreme su divni, stadion je prelep, staza je super. Što se tiče tehničkih stvari, smatram da još neke stvari treba da se poprave, ali to ćemo da ostavimo sutra za finale. Idemo po novi lični rekord i medalju, rekla je jedna od favoritkinja za sutrašnju medalju u skoku udalj.

Finale u ovoj disciplini na programu je sutra 23.jula, poslednjeg dana takmičenja u 17.50h.

Do kraja današnjeg dana, očekuju nas još tri discipline: finale u skoku uvis u 18.05h, gde će se Jasmin Halili boriti da osvoji prvu medalju za Srbiju na ovom prvenstvu. Pre toga Dimitrije Novaković imaće kvalifikacije u troskoku od 16.45h, a za kraj dana očekuje nas finalna trka na 3000m, Tamare Mićević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter