1
U pripremi

SPORT NA TV: ‘Delfini’ igraju protiv Grčke, startuje i Superliga

Objavljeno: 21.07.17 u 08:40

Ne baš bogat sportski dan je pred nama, ali zaljubljenici u sport će moći da uživaju u prenosima Svetskog prvenstva u vaterpolu i početku Superlige Srbije.

Na Svetskom prvenstvu u Budimpešti se igraju mečevi 3. kola, a naši ‘delfini’ izlaze na megdan reprezentaciji Grčke. Meč je na programu od 10:40, a direktan prenos je na prvom programu RTS-a. To nije sve od vaterpola za danas jer će RTS 2 prenositi i derbi meč trećeg kola između Sjedinjenih Američkih Država i Rusije.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije igra danas protiv Rusije u okviru Gran Prija, a meč prenosi Arena sport 1 od 12:30.

Startuje i Superliga Srbije u fudbalu, a prvi meč u sezoni odigraće Vojvodina i Čukarički. Utakmica na Karađorđu počinje od 20 časova, a direktan prenos je na Areni sport 1.

Ljubitelji fudbala će moći da uživaju i u derbi meču ruske lige između CSKA Moskve i Lokomotive, a taj meč će prenositi Sport klub 3.

Pripremio: Branko Puzović

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter