4
Domaći fudbal

FOTO: FK ČUKARIČKI

LALATOVIĆ POSLE TRANSFERA: Evo šta je trener Čukaričkog rekao o odlasku Radonjića u Zvezdu

Objavljeno: 20.07.17 u 14:30

‘Brđane’ na startu prvenstva očekuje težak posao.

Ekipa Čukaričkog će u prvom kolu igrati protiv Vojvodine u Novom Sadu.

Sem što su Novosađani jak rival, Nenad Lalatović će imati problem oko sastavljanja tima. Klub je nekoliko dana pred početak sezone napustio i Nemanja Radonjić koji će karijeru nastaviti u Crvenoj zvezdi, mestu gde je Lalatović nekada igrao, a i bio šef struke.

Po rečima trenera Čukaričkog, odlazak Radonjića će poremetiti njegovu ekipu, jer će morati da menja igrače na tri pozicije:

– Uigrali smo se na pripremama, a sad pred prvu takmičarsku utakmicu menjamo tri pozicije. Nismo taj tim uigravali. Što se tiče povređenih igrača još uvek mi nisu na raspolaganju Marko Docić i Darko Zorić, kazao je Lalatović i dodao da je Nemanja Radonjić fenomenalan fudbaler kao i da se nada da će to pokazati u Ljutice Bogdana.

Strateg Čuke je dao komentar i na meč koji ih očekuje u prvom kolu, ekipa danas popodne na Banovom brdu ima poslednji trening pred odlazak u Novi Sad na otavaranje sezone.

– Nama će to biti prva zvanična utakmica ove sezone, a oni su već odigrali dve u Evropi. To im je prednost, kao i domaći teren, gde su oni uvek uspešni, igraju kvalitetno i dobro. Naravno, tu su i njihovi navijači, a cilj im je Evropa. Favoriti su u ovom meču. U Vojvodini sam proveo veoma lep period, uspeli smo da stignemo do četvrtog kruga i bili na pola koraka do grupne faze Lige Evrope, a na Karađorđu nisam izgubio nijednu utakmicu 13 meseci, zaključio je Nenad Lalatović.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter