0
Američki fudbal

NFL: Karson Venc veruje – ‘Filadelfija je tu da osvoji diviziju!’

Objavljeno: 15.07.17 u 19:16

Karson Venc je ušao u NFL kao drugi pik na draftu prošle godine, da bi, nakon trejda Sema Bredforda u Minesotu, postao prvi kvoterbek Filadelfija Iglsa.

U njegovoj drugoj godini mnogi očekuju da bude bolji nego što je bio prošle godine, pošto je na nekoliko mečeva, pogotovo protiv Sinsinatija, pokazao da još uvek nije na nivou vrhunskih kvoterbekova.

Razlika u odnosu na taj period jeste to što će Iglsi ove godine imati mnogo bolji hvatački korpus – u međusezoni su stigli Alšon Džefri i Tori Smit, Nelson Agolor je pokazao znake buđenja, tu je i prošlogodišnji rekorder po broju tačdauna, raning bek stigao iz Nju Inglanda, Lagaret Blant

Cilj je da osvojimo NFC Istok, i verujem da imamo igrače za to. Jedino je potrebno da radimo. Imamo visoka očekivanja, i verujemo da smo bolji od 7-9 od prošle godine. Jednostavno, želimo da igramo i u januaru, istakao je Venc, a prenosi CSN Fili.

Prvi meč u novoj sezoni Iglsi igraju protiv Vašington Redskinsa, 10. septembra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter