0
Atletika

FOTO: ASS

ATLETIKA: Katarina Sekulić treća u kvalifikacijama

Objavljeno: 12.07.17 u 12:33

U Keniji je danas otvoreno Svetsko prvenstvo za mlađe juniore i juniorke, tačnije takmičare do 18 godina, na kom Srbiju predstavljaju Katarina Sekulić i Tihomir Đorđević.

Sekulićeva se takmiči u trci na 400 metara, i u drugoj kvalifikacionoj grupi je zauzela treće mesto novim ličnim rekordom od 54,86 sekundi.

Prvih sto metara bila sam ukočena, a onda sam videla da rivalka u stazi do mene deluje baš iscrpljujuće, znala sam da ne može više. U tim trenucima meni trka kao da se otvorila, u onom pozitivnom smislu, nisam je osećala pogotovo u poslednjih sto metara. Izuzetno sam srećna i zadovoljna i ne mogu da opišem sve te emocije koje su se javile kod mene, bilo je i suza radosnica. Želim da se zahvalim svom treneru, porodici i svima koji su bili uz mene i koji su mi pružali podršku uoči polaska za Keniju. Sledi novo iskušenje, a ovaj lični mi daje dodatno samopuzdanje i pojačava tu moju želju da ostvarim još veći uspeh od postignutog, rekla je Sekulićeva, a prenosi sajt Atletskog saveza Srbije.

U polufinale su prošle po tri takmičarke iz svake grupe i četiri najbrže po rezultatu, a polufinale je na programu sutra, 13. jula, od 17:15 časova.

Sutra takođe nastupa i Tihomir Đorđević, čijie kvalifikacije na 400 metara sa preponama počinju u 15:30 časova.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter