0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Igrajte na pobedu Zvezdinog rivala i poraz Grofa Božovića

Objavljeno: 10.07.17 u 09:50

Na otvaranju radne nedelje ponuda utakmica je veoma mala, a mi smo pokušali da napravimo uspešan miks i odabrali smo mečeve po kvotama kladionice ‘Maxbet‘.

AL ITIHAD – ISMALU 2 (2.30)

Sudar dva dobra tima obeležiće kolo u Egiptu, a prema nekim procenama domaćin nije u pravom ritmu i veće šanse da odnese tri boda daju se protivniku, koji igra dobro na strani.

IRTIŠ – TOBOL 1 (1.90)

Domaćin je u seriji mečeva svaka tri dana, a pred dolazak Crvene zvezde imaju zadatak da ostvare novu pobedu u šampionatu i učvrste se na četvrtom mestu, a zatim se okrenu Evropi.

DINAMO (M) – ARSENAL (T) 1 (1.80)

Pripremni duel u Moskvi, svakako će biti intresantan, pošto je Miodrag Božović gost bivšeg kluba koji se vratio posle godinu dana u ekipi i imaju jači sastav od tima iz Tule.

ĐURGARDEN – SUNDSVAL 3 + (1.60)

U Švedskoj nema mnogo kalkulisanja u prvenstvenim okršajima, tako da se danas očekuje otvorena partija i golovi na obe strane u meču u kojem je domaćin apsolutni favorit.

Ukupna kvota po kladionici ‘Maxbet‘ je 12.58.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter