0
Američki fudbal

LEPA PRIČA: Zvezde NFL-a ulažu u – limunadu!

Objavljeno: 08.07.17 u 11:11

Mikaila Ulmer je, naizgled, obična 12-godišnjakinja, samo sa jednom velikom razlikom u odnosu na svoje vršnjake. Ona je, prema pisanju Hjuston Hronikla, dobila investiciju od 810.000 dolara od strane nekoliko sadašnjih i bivših igrača NFL lige! A sve to zbog limunade…

Ulmerova je, naime, osnivač kompanije „Me & The Bees Lemonade„, koja proizvodi lumunadu koja koristi med kao zaslađivač. Pored toga, ova kompanija, u kojoj radi cela porodica, radi na očuvanju pčela, koje u poslednjih nekoliko godina umiru u alarmantnom broju, što može biti pogubno za ceo ekosistem.

Među igračima koji su donirali nalazi se Arijan Foster, nekadašnji raning bek Hjustona, a jedan od igrača koji su učestvovali je i Glover Kvin, sejfti Detroit Lajonsa:

– Ona je veoma posebna. Ima svetlu budućnost, a ja se nadam da mogu da budem deo nje, i da pomognem i gledam kako raste. Nebo je granica za Mikailu. Impresioniran sam, rekao je Kvin.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter