0
Američki fudbal

NFL: Skandal sasečen u korenu, Brejdi se oglasio povodom potresa mozga

Objavljeno: 03.07.17 u 22:44

Po završetku prošle sezone, koja je okončana neverovatnim preokretom protiv Atlanta Falkonsa i osvojenim Superbolom, supruga Toma Brejdija Žizel Budšen poprilično je ustalasala javnost.

Naime, ona je u par navrata rekla da je neverovatni kvoterbek, koji ove godine puni 40, nekoliko puta tokom sezone doživeo potres mozga.

Upitan da prokomentariše navode koji bi ekipu Nju Inglanda mogli skupo da koštaju, ako se uzme u obzir to da čelnici NFL, nakon brojnih smrtnih slučajeva povezanih sa takozvanim „CTE“ sindromom, koji nastaje kao posledica velikog broja udaraca u glavu, ovakve stvari uzimaju veoma ozbiljno.

– Ona je uz mene svaki dan. Mislim, ležemo u isti krevet svake večeri, i mislim da zna kad sam umoran, kad dobijem udarac… Zajedno se vraćamo kući posle utakmica. Ali, ona takođe zna da vodim računa. Jednostavno, voli me i brine.

Iako ovime nije potvrdio njene navode, upada u oči to da nije ni demantovao, što ostavlja prostora za mnoge spekulacije.

Interesantno je takođe to što se Brejdi, do ovog intervjua koji je dao ESPN-u, nije oglašavao puna dva meseca na ovu temu.

U svakom slučaju, ne bi bilo iznenađenje ni da je Žizel u pravu, pošto su u Nju Inglandu, predvođeni Bilom Beličikom, više puta igrali, da tako kažemo, „na ivici“ pravila, što ih je neretko i koštalo, ali je najbitnije da je Brejdi zdrav, i da će predvoditi svoju ekipu u pokušaju da odbrani šampionsku titulu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter