0
Ostali sportovi

ZLATNA PANČEVKA: Anja Crevar ponovo prvakinja Evrope!

Objavljeno: 28.06.17 u 17:57

Fantastična plivačica iz Pančeva koja ima samo 17 godina uspela je da ponovo uspeh od prošle godine i osvoji zlatnu medanju na EP za juniore u Netanji.

Gen šampiona je to. Anja Crevar je godinama unazad navikla svoje roditelje, ali i trenera Marka Spasova, na uspehe i zlata, a to je danas ponovila na Evropskom prvenstvu za juniore u Netanji gde ponovo sa najvišeg podijuma gleda ostale rivalke.

U svojoj najboljoj disciplini 400 metara mešovito Anja je isplivala vreme 4.41,17 i dominantno trijumfovala ispred Ane Pirovano iz Italije sa čak dve sekunde više, dok je treća bila Francuskinja Sirel Duamel.

U ovoj disciplini nastupala je i još jedna naša plivačica Andrea Todorović, ali je ona bila na 20. mestu sa vremenom: 5.01,36.

Anja Crevar će nastupiti i u trci na 200m metara mešovito, gde je prošle godine u Mađarskoj bila na trećem mestu. U toj disciplini takođe ima najviše aspiracije.

Još jednom je mlada Pančevka dokazala da je ponos svog grada, ali i cele Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter