1
The Best Of

(FOTO: FK Voždovac)

VREMEPLOV: Kako je fudbaler Crvene zvezde utišao ‘Kamp Nou’ (VIDEO)

Objavljeno: 27.06.17 u 00:00

Momak iz Leskovca nikada neće zaboraviti tu čarobnu noć u Barseloni, kada je neumoljiv bio Brazilac Đovani, ali spektakl nije izostao.

Postoji svakako trenutak za pamćenje u karijeri igrača, a svakako da je gol dat Barseloni na “ Kamp Nou“ obeležio igračku karijeru Bratislava Živkovića. Bivši as crveno-belih je pre dve decenije savladao legendarnog Zubizaretu za vođstvo protiv španskog giganta, koji je na kraju slavio (3:1).

Svakako da je pogodak u Barsi ostao urezan u sećanje brzonogog beka, koji je menjao mesta u timu od napadača došao je do mesta u poslednjoj liniji posle dolaska iz Vojvodine u ‘Ljutice Bogdana’. Novu pravu ulugu namenio mu je legendarni trener Ljupko Petrović, a popularni Žile je čak posle sezone iz snova bio na probi u slavnom Bajernu.

Nije ostao u Minhenu već je ubrzo stigao poziv Sampdorije gde je proveo šest sezona i učio od velikih italijanskih trenera i odlučio je da sedne na klupu. Krenuo je iz omladinske škole Zvezde i zatim je na glavnoj sceni se potvrdio sa Voždovcem. Nova misija sledi u Napretku iz Kruševca, zajedno sa kumom Nenadom Sakićem.

 

(Izvor: YouTube/StevicIvan)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter