0
Američki fudbal

NFL: Kar pecka Sihokse – ‘Ja neću bacati na jard od Superbola’

Objavljeno: 25.06.17 u 15:56

Derek Kar je pre par dana postao najplaćeniji igrač u istoriji NFL-a, a iskorisito je priliku da u jednom intervjuu „pecne“ i bivši tim Maršona Linča, Sijetl Sihokse.

Kar je tokom konferencije za medije povodom potpisivanja novog ugovora bio otvoren:

Moj cilj broj jedan jeste da budem siguran da dajem sve od sebe ekipi.

Upitan da prokomentariše potencijalan pritisak, pošto navijači očekuju iskorak, pogotovo zbog predstojeće selidbe u Las Vegas:

Nema pritiska. Znate, nema onoga „Na jard sam od endzone a neću dati loptu Maršonu, već ću baciti“. Nema takvih stvari. Ne razmišljam o statistici, to mi nije najvažnije. Ne zanima me ni ako bacim samo deset tačdaun pasova naredne sezone, ukoliko dobijemo sve utakmice.

 

Podsećamo, Linč je bio na putu da postane MVP 49. izdanja Superbola, ali je Pit Kerol odlučio da u poslednjem minutu utakmice, kada je lopta bila na jard od endzone, umesto akcije za Linča, pokuša da do trijumfa dođe pasom, koji je presekao Malkolm Batler i doneo Pejtriotsima šampionski prsten.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter