0
The Best Of

VREMEPLOV: Teledirigovani pasovi Dejvida Bekama davali su ‘galaktikosima’ novu dimenziju (VIDEO)

Objavljeno: 23.06.17 u 00:24

Osim što je pravio sebe velikim igračem, to je činio i od saigrača, čuvenih ‘galaktikosa’.

Dosta priča je ispričano o Dejvidu Bekamu, legendarnom engleskom reprezentativcu koji je obeležio ere u nekoliko svetskih klubova, od Mančester junajteda, preko Real Madrida, do Los Anđeles Galaksija, pa i Pari Ser Žermena, jer je upravo on pokrenuo dolazak velikih svetskih zvezda u glavni grad Francuske.

Međutim, u današnjem vremeplovu prisećamo se momenata koji su obeležili njegovu karijeru i što je kroz godine postalo njegov zaštitni znak. U pitanju su dugi, i do 60 metara daleki pasovi, koji su hirurški precizno završavali na nozi ili glavu svojih saigrača u završnici napada i neminovno je sve bivalo okončano loptom u mreži rivala.

Nije bilo bitno da li je meta Raul, Ronaldo, Zidan ili bilo koji drugi saigrač, njegovi pasovi u bukvalnom smislu su spajali napadača sa golom. I gotovo je bilo nemoguće ne iskoristiti datu šansu na tacni.

Obratite pažnju – sva tri priložena dodavanja kao da su preslikana, odnosno, učiniće vam se da je isti snimak, a naravno da to nije slučaj. Samo su svi pasovi imali ‘iste koordinate’.

Bekam je ovim dodavanjem pravo niotkuda izbacio celu odbranu iz igre, a Ronalda prosto naterao da loptu spakuje u mrežu.

(Izvor: youtube / beckhamdude23)

Isto je učinio i sa Zinedinom Zidanom, s tim što smo ovde videli čaroliju i vanserijskog Francuza, jer je sevnula ‘levica’ pravo iz voleja. E, zato su bili ‘galaktikosi’.

(Izvor: youtube / NO)

Kakvu je tek konekciju imao sa Raulom Gonzales Blankom, najbolje opisuje ovaj momenat. Gde je ovde odbrana?

(Izvor: youtube / NO)

Upravo zato je Dejvid Bekam bio jedan od najboljih i najatraktivnijih asistenata u istoriji svima nama voljene ‘igre sa bubamarom’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter