2
The Best Of

FOTO: FK Crvena zvezda

VREMEPLOV: Dribler kakav je bio Dragan Ćirić nije mogao protiv njega (VIDEO)

Objavljeno: 20.06.17 u 00:00

Priča o defanzivcu u kog su Delije imale puno poverenje, a nije reč o Nemanji Vidiću, već Nenadu Sakiću.

Zacementirana odbrana donosi prevagu i mir napadačima da pogode na suprotnoj strani, a kada je pozadi za Crvenu zvezdu nastupao Nenad Sakić (46) golmani su mirno spavali. Besprekorni borac iz Kruševca je na mala vrata stigao u ‘Ljutice Bogdana’ i odradio besprekorno tri godine. Postao je popularni Sakara specijalac za derbije u kojima je po čitavom terenu “ jurio“ sjajnog driblera Dragana Ćirića. Dueli su prštali na sve strane, a kada je bio izbačen defanzic je imao i plan „B“. Ovaj rivalitet postao je poslastica megdana u sudaru večitih do odlaska štopera u Italiju.

Ekstra ponuda stigla je iz Lećea i usledila je prodaja, ali posle samo godinu dana sledi odlazak u Sampdoriju. Dva puta je Sakić produžavao boravak na Marasiju i ostao je sedam godina. Postao je ljubjmac navijača i danas ga pamte, kada dođe i na suprotnu klupu.

Sada ceka da mu istekne ugovor sa Milanom, gde je radio kao pomoćni trener Siniše Mihajlovića, a od 1. jula bi trebalo da postne šef struke Napretka. Trenerski posao je polazatelj karaktera Sakića, koji je još pratio Mihu i sada mu sledi novi domaći izazov sa kumom Bratislavom Živkovićem.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter