0
The Best Of

VREMEPLOV: Materaci je doslovno izbacio Ibru sa terena, ali Zlatan pamti i posle par godina je višestruko uzvratio (VIDEO)

Objavljeno: 16.06.17 u 00:07

Kada se u najvećim fudbalskim utakmicama sudare dva izrazito nezgodna temperamenta, nastaju scene za sva vremena.

Svima je dobro poznato da su Zlatan Ibrahimović i Marko Materaci proveli određeno vreme u Interu, ali da se nikada nisu slagali baš najbolje, iako je tim ‘nero-azura’ u to vreme bio izrazito dominantan u Italiji.

Jednostavno, dve tempirane bombe, svaka eksplozivna na svoj način, teško mogu da funkcionišu na pravi način. Posebno ako njihova netrpeljivost datira unazad nekoliko godina.

Sve je počelo u periodu dok je Zlatan Ibrahimović igrao za Juventus, a Marko Materaci već dobrano krčio svoj put u Interu i ka dresu nacionalnog tima Italije. Već tada je pokazao da ne trpi bilo koga ko se igra sa njegovim strpljenjem.

Ibra je pri vođstvu od 2:0 za ‘Staru damu’ zastao kod aut linije, malo se poigravao sa Materacijem, a već koji sekund kasnije usled žestokog starta Italijana našao se van granica terena.

(Izvor: youtube / kishalasz)

Nije dugo prošlo, a nervoza kod štopera Intera još više je narasla, pa je Ibrahimović još jednom stradao od udara istog igrača.

Krenuo je Šveđanin u opasan prodor ka golu plavo-crnih, a Materaci je napokon zaradio žuti karton za svoj nesportski postupak.

(Izvor: youtube / FuckinGoals.com)

Juventus je pobedio i Ibrahimović nije imao razloga da već te večeri uzvrati Materaciju. Ali, naravno da nije zaboravio i dočekao je posebnu priliku da uzvrati udarac.

Par godina kasnije, u ‘Derbiju dela Madonina’, Ibrahimović je predvodio napad Milana, a Materaci i dalje branio Interov gol.

‘Roso-neri’ su vodili sa 1:0, ali to nije bila dovoljna ‘kočnica’ za Ibru da osveži sećanja sebi i ljutom rivalu. Dočekao je situaciju da se zaleti ka lopti, a onda se umesto nje taekvondo potezom zakucao u Materacija i poslao mu jasnu poruku – nikada ne diraj Zlatana.

Žuti karton bio je smešna kazna, a Materaciju je preselo što se ikad zakačio sa Šveđaninom.

Izvor: youtube / ThePanda406)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter