0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

‘DELFINI’ SJAJNI JOŠ JEDNOM: Australija drugi put poražena u dva dana

Objavljeno: 15.06.17 u 21:00

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je danas Australiju sa 12:8 (3:0, 4:3, 3:2, 2:3) u drugoj prijateljskoj utakmici u Kruševcu u okviru priprema za Svetsku ligu i Svetsko prvenstvo.

Utakmica u Kruševcu igrana je pred punim tribinama i imala je humanitarni karakter, pošto sav prihod od ulaznica ide za odeljenje dečije bolnice Kruševca.

Srpski vaterpolisti bili su znatno bolji rival od Australije, koja je prvi pogodak psotigla tek u 13. minutu.

Od tada se igralo na mahove. Australija je nekako uspevala da drži ritam, ali je sve zavisilo od raspoloženja srpskih vaterpolista pre svega efikasnog Filipa Filipovića.

– Čast mi je što sam ponovo tu i što igram sa sjanim igračima, dajem sve od sebe i želim da budem i dalje u krugu reprezentativnih kandidata. nije me bilo od kraja 2014. i zato je razumljivo što sam prezadovoljan, rekao je Dušan Vasić strelac prvog gola na utakmici koji je posle tri godine ponovo u konkurenciju za reprezentaciju.

Turneja se završava u petak u Kragujevcu, gde će od 19 časova dve selekcije odigrati treći meč.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter