0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

VELIKA ŠTETA: Nenadić golom mogao Srbiju da odvede na Evropsko prvenstvo (FOTO)

Objavljeno: 14.06.17 u 22:58

Malo je falilo da naši rukometaši večeras pobedom obezbede učešće na velikom takmičenju.

Ipak, Srbija je remizirala 34:34 sa Poljskom i moraće u poslednjem kolu kvalifikacione grupe 2 da traži plasman na Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj.

Naši momci su bolje ušli u meč i poveli sa 2:0, u nastavku se igrao egal i Poljska je pružila dobar otpor da bi u 26. minutu imala čak i tri gola prednosti. U tih preostalih četiri minuta prvog dela igre je Srbija zaigrala odlično, u tom delu utakmice je bilo 4:1 pa je rezultat na pauzi bio izjednačen.

U nastavku je Poljska bila ta koja je dolazila do prednosti a Srbija jurila zaostatak, jedan od ključnih za to što gosti nisu poraženi danas u Nišu bio je Mateuš Kornecki koji je maestralno branio i spašavao izgledne prilike srpskih rukometaša.

FOTO: STARSPORT

Ipak, u finišu je posle puno promašaja naša reprezentacija stigla do izjednačenja, a i do šanse da na samom kraju dođe do vođstva koje bi verovatno značilo pobedu, ali je Petar Nenadić promašio jedan od poslednjih šuteva na utakmici te se sve završilo nerešenim ishodom.

Nenadić bi tim pogotkom ponovo izrastao u heroja jer je danas čak devet puta bio strelac, dok su Rastko Stojanović i Dobrivoje Marković imali po pet golova.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter