0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Pljuskovi na Islandu i u Finskoj

Objavljeno: 14.06.17 u 10:29

Izbor mečeva danas nije veliki, a mi smo se odlučili za kombinaciju skandinavsko-brazilskog tiketa, a sve po kvotama našeg partnera kladionice MaxBet.

KA AKUREJIR – AKRANES 5+ (3.15)

Novoligaš je odlično počeo sezonu i samo dva boda ga dele od liderske pozicije. Sa druge strane gost je katastrofalan ako pogledate tabelu, međutim redovno trese mreže rivala. Očekujemo novu kišu golova…

ATLETIKO MI – ATLETIKO PR 1 (1.60)

Nema sumnje da se radi o jednom od najjačih klubova u Brazilu, ali je sezona za domaćina počela katastrofalno. Isto tako i za goste, ali za Mineiro igraju Robinjo i Fred, dovoljno da se odlučite za keca ili da tim jedan postigne dva gola. Kvota je ista.

TPS – EKENAS UG 1P2+ (2.25)

TPS je uz Honku najjači tim druge lige Finske. U dobroj su formi sa tri vezane pobede, četvrta je tu, jer je protivnik tim koji se bori za opstanak. Biće golova, već u prvom poluvremenu.

FLAMENGO – PONTE PRETA D2+ (1.65)

Flamengo ove sezone igra flamenko, ali su rezultati katastrofa. Tim iz Rija lagano stiže do kaznenog prostora, a onda upetlja. Vreme je da Dijego i Leandro Damjao prorade. Domaćin će postići dva gola na ovom meču.

Ukupna kvota po kladionici MaxBet je 18.71

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter