0
Vremeplov

FOTO: USA TODAY

VREMEPLOV: Kad se na putu ka slavi ispreči – saigračeva zadnjica (VIDEO)

Objavljeno: 10.06.17 u 00:31

Na susret 12. nedelje NFL šampionata 2012. godine ekipe Njujork Džetsa i Nju Ingland Pejtriotsa ušle su sa nadom da će nastaviti u dobrom ritmu.

Petsi su sa skorom 7-3 bili prvi u čitavoj AFC diviziji, dok su Džetsi imali četiri pobede i šest poraza, isto koliko i Majami i Bafalo, pa je postojala nada da mogu do plej-ofa.

Prva četvrtina završena je bez poena, da bi u drugom periodu Brejdi doveo ekipu iz Bostona do 7:0.

Nedugo zatim, Šejn Viren je povećao na 14:0, a onda je na scenu stupio Sančez.

Napad Njujorka nalazio se na 31 jardu od svoje endzone, kada je Sančez pozvao akciju po kojoj je trebalo da uruči loptu jednom od dva trkača koji su bili iza njega. 

Kako je akcija bila dizajnirana tako da Šon Grin „navuče“ odbranu tako što bi krenuo na desno, dok je lopta trebalo brzo da završi kod Leksa Hilijarda na levoj strani.

Međutim, Sančez je, prilikom izvođenja, napravio grešku i umesto levo, ka Hilijardu, okrenuo se desno, gde nije bilo nikoga da primi loptu.

Kako bi koliko – toliko smanjio štetu, Sančez je pokušao da se probije što dalje trčanjem, ali ga je u tome sprečila zadnjica desnog garda Brendona Mura, koji je pokušavao da spreči Vinsa Vilforka da se domogne kvoterbeka.

Sančez je završio na zemlji, Mur preko njega, a loptu je pokupio Stiv Gregori par jardi dalje, i lagano poentirao za kasnijih 21:0.

Do kraja tog perioda bilo je 35:3, da bi konačan rezultat glasio 49:19.

Podsetite se ovog događaja koji je proglašen za najgoru akciju u istoriji NFL šampionata:

(Youtube/NFL)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter