5
Domaći fudbal

SLIKA KOJA GREJE SRCA GROBARA: Aleksandar Mitrović ponovo u opremi Partizana! (FOTO)

Objavljeno: 01.06.17 u 15:28

Baš kao i Vladimir Stojković, i Aleksandar Mitrović je po završetku sezone u engleskom Čempionšipu zadužio opremu Partizana i trenirao na ‘Teleoptiku’.

Fudbaleri Partizana izuzetno uspešno su završili sezonu sa duplom krunom, a na treninzima su imali ‘pojačanje’ koje je možda i pomoglo savetima.

Kao i Vladimir Stojković, oko koga se i dalje spekuliše da bi mogao zvanično da se vrati u Partizan, i Aleksandar Mitrović je desetak dana trenirao sa crno-belima na SC ‘Teleoptik’ u Zemunelu.

U njegovom slučaju, nemoguće je, makar u ovom trenutku da se vrati u Humsku, ali ova slika zasigurno prija svim pristalicama ‘parnog valjka’.

To govore i njihovi komentari koji su jedinstveni u mišljenju da je uvek lepo videti svoje ‘dete’ i velikog Grobara u omiljenim bojama.

0
0

5 Komentara

  1. XAXAXAXA pa da vam je još i Mesi i Ronaldo! A Urke i Leonardo nema šanse da ostanu,ali bukvalno nema šanse.Pokrij se ušima i ćuti,daleko je i liga Evrope i vama i nama!

    0
    0
    Odgovori
    • Ahahaha komoleksi pucaju? Gledaj u svoje dvoriste, zabrini se i pogledaj ka nama kad vas opet budu punili djuka i leo

      0
      0
      Odgovori
  2. Eeeh, da su nam Mitar i Stojke danas u klubu i da sa njima dvojicom, Urketom, Leom, Evertonom, Jevtovicem, Kicom, Jankovicem, Ostojicem…napadnemo LS, sigurno bi dalekoo dogurali..ooo Mitre GROBARE..!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter