1
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

MALER: Teška povreda ‘srpske haubice’!

Objavljeno: 30.05.17 u 09:48

U vaterpolu smo navikli na lepe vesti, pogotovo kada je reč o reprezentaciji, ali danas nam nažalost stižu loše, reč je o povredi.

Veliki peh za ‘zlatne delfine’ pred start Svetske lige. Četa Dejana Savića ostala je bez jednog od najboljih strelaca. Naime, mladi Dušan Mandić doživeo je težu povredu tokom finalnog turnira Lige šampiona i sledi mu duža pauza.

Bivšem vaterpolisti Partizana, a sada članu Pro Reka je tokom polufinala Lige šampiona protiv dubrovačkog Juga stradala jagodična kost. Mandić je tokom utakmice dobio jak udarac laktom u glavu. Sada mu sledi pauza od najmanje tri nedelje.

To znači da će mladi srpski as propustiti finalni turnir Svetske lige koji se od 20. do 25. juna igra u Rizi, okolini Moskve. Srbija se nalazi u grupi sa Slovačkom, Rumunijom i Nemačkom.

Dobra stvar je ta što će se Dušan Mandić oporaviti za najvažnije takmičenje ovog leta Svetsko prvenstvo koje se održava u Budimpešti od 17. do 29.jula. Na oba takmičenja ‘delfini’ brane zlato.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter