0
The Best Of

VREMEPLOV: Svet je stao na trenutak kada je Zlatan Ibrahimović ugledao svog idola – pravog Ronalda (VIDEO)

Objavljeno: 26.05.17 u 00:22

Jedan od najlegendarnijih momenata u istoriji fudbala, koji nije ni gol, ni dribling, niti bilo kakav potez na terenu, već pogled i osmeh koji sami za sebe govore sve.

Mnoge stvari vezuju Luisa Nazarija da Limu Ronalda i Zlatana Ibrahimovića. Obojica su nosili dres Intera, kao i najvećeg gradskog rivala Milana, a takođe su i jedan i drugi nastupali za Barselonu. Što je možda i najveći kuriozitet i paradoks – obojica u svojim karijerama (Ibrahimović za sada) nisu podigli pehar Lige šampiona.

Možda baš zbog toga jedan prema drugom godinama gaje ogromno poštovanje, a kako to obično biva, onaj mlađi to iskazuje na nešto više ‘dečački’ način.

Kada je Zlatan podigao i uručio dres Pari Ser Žermena velikom Ronaldu u vremenu dok je bio u Francuskoj, posle meča iz njega je prosto izletelo:

– To je bila najbolja stvar koja se desila ove večeri. Najbolji fudbaler svih vremena sa mnom na centru, Ronaldo. Bolji i od Ronaldinja i Kristijana Ronalda. Stvarno je ‘El Fenomeno‘ – rekao je Ibra.

Međutim, mnogo ranije on je svoje osećaje prema čuvenom ‘Zubi‘ iskazao bez ijedne reči, samo osmehom i pogledom. U derbiju između Intera i Milana 2007. godine, Šveđanin u dresu ‘nero-azura’ je prvi put na terenu ugledao vremešnog Brazilca, tada napadača velikog rivala u crveno-crnom dresu.

Uvek čvrsti i neustrašivi Zlatan postao je pravo dete pored Ronalda. Ceo minut je pogled išao samo u jednom pravcu, a sporadični široki osmeh odavao je njegove emocije koje je u tom momentu osećao.

Iako se ne radi ni o golu, ni o driblingu, asistenciji ili bilo kom potezu sa loptom, ovo je definitivno jedan od najlegendarnijih momenata u istoriji najvažnije sporedne stvari na svetu.

(Izvor: youtube / Taco Hemingway)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter