9
The Best Of

FOTO: YouTube

PROCURELI SNIMCI: Evo kako su Delije napale Grobare (VIDEO)

Objavljeno: 26.05.17 u 09:20

Sinoć se u centru Beograda dogodio žestok sukob navijača Crvene zvezde i Partizana, a u tuči su se koristila razna oružja i oruđa, policija kasno stigla na mesto nereda.

U parku ispred hrama Svetog Save na Vračaru sinoć je došlo do žestokog sukoba Delija i Grobara. Naime, po navodima očevidaca je grupa Delija naouružana motkama i pirotehničkim sredstvima napala grupu Grobara koja se navodno vraćala sa košarkaške utakmice Partizana i Spartaka iz Subotice. Policija je na lice mesta došlanešto kasnije i uspela da uspostavi red i mir, ali su se danas pojavili snimci sukoba navijača Crvene zvezde i Partizana.

(Izvor: YouTube/ Balkanska Tribina)

(Izvor: YouTube/Novi Beograd)

Podsetimo, sukobi traju još od meča crno-belih protiv Radnika kada su Delije upale na stadion u Humskoj u želji da ukradu zastave. Strasti se posle toga nisu smirile, već samo pogoršale ‘ratom’ uprava i osvojenom titulom Partizana.

Da li je ovo samo uvertira pred finale Kupa Srbije u fudbalu koje je na programu u subotu od 18 časova na stadionu u Humskoj.

 

0
0

9 Komentara

  1. Zar je strah od batina prosjecnog srpskog navijaca toliki da svi bas svi nose motke i baklje ? Rodjaci ovo je toliko kukavicki da nemam rijeci. Pravi huligani navijaci u nekoj eventualnoj fer tuci bi vas oduvali za cas.

    0
    0
    Odgovori
  2. Dedaa da si toliko pametan kao sto nisi video bih da i na tvom patlidzanu ima petokraka a to sto du vas komsije stvorili to svakako boli jel?

    0
    0
    Odgovori
  3. Haha znam znam sinak, i ne secam se da je ikada petokraka bila simbol pravoslavlja, petokraku je u Srbiju doneo jedan hrvat, kojem je bio najmiliji samo jedan klub, sucajno boje sahovnice..

    0
    0
    Odgovori
  4. Slazem se samo ne znam kako su mogli da dodju i u sred Beograda pokusaju da se biju sa sampionima drzave, okurazile se boje sahovnice crveno bele

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter