0
Američki fudbal

NFL: Viktor Kruz stiže u Džeksonvil?

Objavljeno: 12.05.17 u 13:38

Bivši vajd risiver Njujork Džajantsa, koji je po završetku prošle sezone postao slobodan agent, mogao bi da pojača ekipu Džeksovila.

Kruz, nedraftovani slobodni agent 2010. godine, postao je jedna od zvezda Njujorka pod trenerom Tomom Kohlinom, koji je trenutno u Džeksonvilu. Kako je Kohlin uspeo da od Kruza stvori jednog od najboljih hvatača lige, ne bi bilo neočekivano da ta veza ponovo bude na delu u dresu Jaguara.

Ono što je posebno zanimljivo, Džeksonvil ima veoma „dubok“ sastav na poziciji vajd risivera, gde su već Alen Robinson, Alen Harns, Markiz Li i Didi Vestbruk, pik četvrte runde ovogodišnjeg drafta, tako da bi Kruz mogao da bude „faktor iznenađenja“.

Ukoliko se ispostavi da je u pitanju tek usluga Kohlina bivšem ljubimcu, nije isključeno ni da novi tim ovog sjajnog hvatača bude Čikago, koji je u potrazi za prvim hvatačem, nakon što je Alšon Džefri napustio tim i prešao u Filadelfiju.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter