0
Ostali sportovi

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

SVE PO STAROM: U Italiji novi mandat za Malaga

Objavljeno: 11.05.17 u 21:37

Olimpijski komitet Italije (CONI) ponovo je danas izabrao za predsednika Đovanija Malaga koji je ubedljivo pobedio protivkandidata Serđa Grifonija.
Malago je za novi četvorogodišnji mandat dobio 67 glasova skupštine Olimpijskog komiteta Italije, dok je Grifoni imao samo dva glasa.

– Ponosan sam na rezultat i zahvalan sam na poverenju koje članovi skupštine imaju u mene, ali i u ostvarenje ciljeva i interesa izgradnje italijanskog sporta, rekao je 58-godišnji Malago.

– Obavezujem se da unapredim i konsolidujem naša najveća dostignuća, ali i da ću dodatno povećati broj mladih koji se bave sportom u našoj zemlju. Potrebna je hrabrost, ali potrebne su i novi ideje kako bi zadovoljili standardi ove organizacije, dodao je on.

Za potpredsednike su izabrani Franko Čimenti i Frančesko Riči Biti, dok je za generalnog sekretara postavljen Roberto Fabričini.

Malago se od februara 2013. godine nalazi na čelu CONI-ja, kada je došao umesto Đovanija Petručija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter