1
Odbojka

FOTO: OK MILLENNIUM

DEVOJKE ZA PRIMER: Srpska odbojkaška budućnost u Nišu

Objavljeno: 09.05.17 u 22:12

Niški odbojkaški klub ‘Millennium’ je sa jednim od najmlađih timova u jakoj konkurenciji uspeo da izbori opstanak u Prvoj B ligi a pred klubom je i svetla budućnost.

Uspeh niškog kluba je u toliko veći jer je ženska ekipa kluba najbolje plasirana ekipa u Nišu.

– Dugogodišnji kvalitetan rad sa mlađim selekcijama uslovio je da su se od tri finalna turnira koja organizuje OS Srbije za mlađe selekcije, naše selekcije plasirale na turnir pionirki u Valjevu i juniorki u Staroj Pazovi, navode iz OK Millenniuma.

Posebno ističu kao uspeh to da je Mila Kocić, bivši član kluba na nedavno održanom Evropskom prvenstvu za kadetkinje igrajući za reprezentaciju Srbije proglašena za najboljeg libera Evrope.

0
0

1 Komentara

  1. Veliku zahvalnost za ovaj veliki uspeh nase ekipe pored devojaka koje su dale sve od sebe da se ovaj cilj ostvari, imaju i treneri. Ovom prilikom im se svesrdno zahvaljujem sa nadom da ce se i dalje zalagati, i da nasoj reprezentaciji podarimo jos neku talentovanu odbojkasicu. Predsednik kluba, Vladimir Pavlovic.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter