0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Golovi u Londonu, dobar dan za domaće

Objavljeno: 07.05.17 u 11:59

Drugog dana vikenda na programu je veliki broj mečeva koji mogu da odluče konačan rasplet na tabeli, a izabrali smo ih nekoliko po kvotama kladionice „Maxbet“.


EMPOLI – BOLONJA 1 (1.60)
Pobeda donosi domaćinu miran san pred finiš i stavlja tačku na opstanak u eliti. Dugi niz kod kuće nebi trebalo da se prekine kada je najzanačajnije sa rivalom koji nema velike rezultatske aspiracije.

ARSENAL – MANČESTER JUNAJTED. GG (1.65)
Dva velika rivala se bore za plasman koji naredne sezone donosi učešće u Ligi šampiona, a trebalo bi očekivati bar po gol na obe strane i otvorenu partiju bez mnogo kalkulacija.

TONDELA – SETUBAL 1 (1.80)
Domaćin je uspeo kod kuće sa par pobeda da dođe u situaciju da izbori opstanak, a trebalo bi da poentira ponovo i sa tri boda pobegne sa mesta koje vodi u niži rang. Rival je solidan tim, ali su oni bezbedni u sredini tabele.

LION – NANT  1 (1.70)       
Domaćin se zagreva za revanš sa Ajaksom, ali žele da pobedom imaju dobru uvertiru, tako da se očekuje pogodak u centar sa rivalom koji je odradio primaran cilj i izborio opstanak posle slabog učinka na početku sezone.

Ukupna kvota po kladionici „Maxbet“ je 8.07.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter