0
The Best Of

FOTO: STARSPORT

VREMEPLOV: Muk u Ajndhovenu veče pred ‘stradanje’ na Filips areni

Objavljeno: 02.05.17 u 00:01

Crvena zvezda se uzdala u svog gorostasa, ali je koleno stradalo tokom treninga, a PSV je kasnije demolirao srpskog šampiona.

Došla je Crvena zvezda u avgustu 2004. godine u Ajndhoven sa golom prednosti iz Beograda (3:2) i željom da preskoči PSV na putu do Lige šampiona. Prvi „šamar“ dobijen je na treningu veče pre revanša kada je posle jednog duela na treningu se povredio Nikola Žigić. Nastala je panika, rad je prekinuo trener Ljupko Petrović i saigrači su sa nevericom čekali ishod pregleda lekarske ekipe. Desetak minuta trajalo je kao večnost, a kada je visoki napadač napustio teren vidno hramljući sa zavijenim kolenom, crne misli su nadolazile u redove crveno-belih.

Snimanja, terapije, melemi… Ništa nije pomoglo Nikoli Žigiću da bude u timu koji je PSV deklasirao lako i ubedljivo (5:0) sa igračem više pošto je posle dvadesetak minuta zbog crvenog kartona isključen Milan Biševac. Domaća mašinerija je pogađala sa lakoćom mrežu Dišljenkovića uspevši da nanese jedan od najvećih evropskih poraza u istoriji bivšeg šampiona Evrope. Peh golgetera bio je samo uvod u „pakao“ čete trofejnog stručnjaka Ljupka Petrovića.

(Izvor: YouTube/nekichika)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter