0
Boks

FOTO: Twitter

BOKS: Pogledajte udarce Džoušue i Klička od kojih se tresla cela planeta (VIDEO)

Objavljeno: 30.04.17 u 09:32

Dugo ljubitelji plemenite veštine nisu imali prilike da gledaju ovako dobar boks, kao što je sinoć bio meč za apsolutnog šampiona sveta između Entonija Džoušue i Vladimira Klička.

Svet je dobio novog šampiona. To je 27-godišnji Entoni Džoušua. Britanac je sinoć zabeležio svoju 19. pobedu iz istog broja mečeva, a da stvar bude daleko spektakularnija, svaku svoju borbu rešio je nokautom. Tako je i sinoć patosirao neprikosnovenog Vladimira Klička u ‘tuči’ o kojoj će se pričati još dugo, dugo vremena…

Nije izgledalo da će ‘mladi lav’ iz Britanije izdržati protiv iskusnog Vladimira Klička, pogotovo ne posle pete runde u kojoj je za 25 sekundi izudarao Ukarjinca, poslao ga prvi put na dakse, ali posle jedva stajao na nogama. Ipak, taktika se isplatila,Entoni Džošua je dočekao svoja tri minuta u 11. rundi i poslao Ukrajinca možda i u istoriju boksa.

Jedan aperkat otvorio je velikog šampiona Klička, a potom je usledila serija udaraca koja je ukrajinskog gorostasa poslala u konopce, pa na pod. Sudiji nije ostalo ništa drugo nego da okonča spektakl u ‘magičnom četvrouglu’ i visoko podigne ruku novog šampiona planete – Entonija Džoušue.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter