0
The Best Of

VREMEPLOV: Tijeri Anri je dužan Džejmiju Karageru ‘kosmodisk’ zbog ovog ‘zločinačkog’ driblinga (VIDEO)

Objavljeno: 21.04.17 u 00:20

Iako je Džejmi Karager samo godinu dana kasnije osvojio Ligu šampiona, Tijeri Anri mu je ovom prilikom naneo težak, težak udarac.

Danas Tijeri Anri i Džejmi Karager rade stručne analize na ‘ostrvu’ i daju svoja mišljenja o utakmicama Premijer lige i majstorijama Edena Azara, Dele Alija, Zlatana Ibrahimovića, Filipa Kutinja, Serhija Aguera, Aleksisa Sančeza

Ali bilo bi zanimljivo videti kako bi danas prokomentarisali momenat od pre 13 godina, tačnije od 9. aprila 2004. godine, kada se desio njihov najspektakularniji susret na terenu bivšeg Arsenalovog stadiona, čuvenog ‘Hajberija’.

Bilo je 2:2, kada je Anri uzeo loptu na velikoj udaljenosti od gola Liverpula, a zatim zalomio prvo Hamana, ustremio se pravo ka odbrani gostiju i tada jednog od najboljih štopera Džejmija Karagera.

Ishod je bio gol za vođstvo i kasniju pobedu Arsenala, ali i u najmanju ruku, bol u leđima engleskog reprezentativca. Dribling Francuza i danas se prepričava i pamti.

(Izvor: youtube / Dhanesh Prabhu)

Konačan rezultat bio je 4:2 za Arsenal, a pogađajte jednom ko je na ovom meču postigao het-trik?

Da, tako je, verovatno najbolji napadač tih godina, slavni Tijeri Anri.

(Izvor: youtube / www.KlikBoyke.com)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter