0
The Best Of

VREMEPLOV: Frenki, vragolane, prevario si ceo Kamp Nou! A tek šta si uradio Valdesu… (VIDEO)

Objavljeno: 14.04.17 u 00:26

Nestvaran gol Frenka Lamparda protiv Barselone i danas se prepričava sa podjednakim oduševljenjem.

Stadion Kamp Nou, najveći u Evropi, bio je ‘svedok’ mnogo istorijskih momenata i golova. Od majstorija Johana Krojfa, čuvene ‘četvorke’  Milinka Pantića, golova oba Ronalda u dresu Reala, ‘makazica’ Rivalda, nebrojano mnogo čarolija Ronaldinja… O Lionelu Mesiju i da ne govorimo. Ali se još jedno ime se ‘potkralo’ svim ovim bivšim i sadašnjim igračima španskih timova.

U pitanju je Frenk Lampard, igrač koji je na jednom testiranju imao koeficijent inteligencije 156, te je kao takav igrajući fudbal glavom i umom, postigao mnogo fenomenalnih golova, koji nisu bili samo produkt odličnog šuta i snage u nogama, već i istinske fudbalske inteligencije.

To je najbolje demonstrirao u meču Lige šampiona protiv Barselone, pre više od decenije. Tačnije, 31. oktobra 2006. godine u meču koji je završen rezultatom 2:2.

Popularnom ‘Lampsu‘ lopta koju je dobio od Kloda Makelelea je u jednom momentu pobegla skroz do gol-aut linije. Činilo se da iz te pozicije nije mogao gotovo ništa da uradi, a on je na iznenađenje cele planete, a ponajviše Viktora Valdesa na golu Barse, iz okreta, suprotnog od gola, poslao nestvaran lob pravo u ‘malu mrežu’ domaćeg tima.

Kakav trenutak. Istorijski. Jedan je bio Frenk Lampard.

(Izvor: youtube / Max Pro)

Podsetite se još nekih njegovih bravura. Zaista su neponovljive.

(Izvor: youtube / Josh Whiteass)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter