3
Odbojka

ŠOK ZA GROBARE: Partizan pred ispadanjem iz lige

Objavljeno: 14.04.17 u 23:29

Odbojkaši Partizana nalaze se na korak od ispadanja iz Superlige, nakon što su poraženi od Spartaka sa 3:2 u drugom meču plej-auta Superlige.

Crno-beli su imali šansu da, nakon ubedljivih 3:0 za Spartak u prvom meču, izjednače na 1-1 u seriji vođstvom od 2:0, nakon dobijena prva dva seta rezultatom 32:30 i 25:14, ali kao da je ubedljiva igra Beograđana u drugom setu probudila Spartak, pa je usledio preokret.

Prvo je treći set pripao Spartaku 25:20, potom su bili još ubedljiviji sa 25:18, da bi u taj-brejku sa 15:8 okončali duel i došli na trijumf od opstanka u društvu najboljih.

Treća utakmica plej-aut serije na programu je 18. aprila u Beogradu.

 

 

0
0

3 Komentara

  1. ..“SOK..“..??!!! Ma koji bre ‘SOK’, ovo je samo jedna u ‘nizu’ brljotina malih ‘organa’ devastiranja, urusenja i podele Srb., pa kada su jednog VELIKANA EU i Svetske kosarke KKP mogli da svedu na efermeni ‘nivo’, sta TEK ocekivati za druge klubove SD PARTIZAN !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Aj’ shto ste mali, nego se josh i dublje ukopavate! Sahranjujete sami sebe!!! Devastirani ste oduvek i nikada necete biti veliki klub!!! Pozdrav od crveno-belog velikana srpskog sporta!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter