0
The Best Of

VREMEPLOV: Kanavaro je osvojio mnoge trofeje u karijeri, ali je zbog jednog umalo dobio poljubac od najlepše žene sveta (VIDEO)

Objavljeno: 06.04.17 u 00:10

Defanzivac kog bi poželeo svaki klub na svetu, ali i fudbaler kome bi teško odolele i najlepše žene planete, na njegov ‘šarm’ pala je i slavna Monika Belući.

Karijeru je počeo sada već davne 1992. godine u Napoliju gde je na 58 utakmica postigao jedan gol. Kasnije je prešao u Parmu sa kojom je osvojio Kup UEFA, a proslavio se u dresu Juventusa i Reala gde je osvajao domaće titule, s tim da su mu one sa ‘starom damom’ oduzete zbog ‘Kalčopolija’. Igrao je još za Inter i Al Ahli, ali je najveći uspeh napravio sa reprezentacijom Italije.

Sa Azurima je 2000. godine prvo osvojio srebro na Evropskom prvenstvu, da bi šest godina kasnije kao kapiten vodio Italiju do svetske krune. Iste godine dobio je i najvrednije individualno priznanje, postao je najbolji igrač sveta i u vitrine je stavio trofej ‘Zlatnu loptu’. Nju mu je uručila sunarodnica, možda i najlepša žena sveta, Monika Belući. Atraktivna glumica nije mogla da odoli ‘šarmu’ Fabija Kanavara pa umalo nije pao i poljubac. Nema sumnje da je Monika Belući dodatno doprinela da ovaj vredan trofej ostane u još lepšem sećanju jednom od najboljih defanzivaca u istoriji fudbala.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter