0
Ostali sportovi

FOTO: Partizan VK

EGER IPAK PREJAK ZA CRNO-BELE: Vatepolisti Partizana poklekli u drugom poluvremenu!

Objavljeno: 05.04.17 u 21:56

Crno-beli su u okviru pretposlednjeg kola Lige šampiona poraženi u Mađarskoj od ekipe Egera rezultatom 8:4 (0:1, 2:2, 4:1, 2:0) .

Partizanovi klinci su tokom prvog poluvremena pokazali da mogu ravnopravno da se nose sa iskusnom mađarskom ekipom i ovaj period rešili u svoju korist rezutatom 3:2, najviše zahvaljujući Laziću koji je bio strelac dva pogotka.

Ipak u nastavku utakmice domaćin je prebacio u višu brzinu i u trećoj deonici postigao ukupno ćetiri pogotka pa je u poslednjih osam minuta ušao sa dva gola prednosti.

U poslednoj četvrtini mađarski tim je sigurno iskontrolisao stanje u bazenu i sa još dva gola potvrdio pobedu i plasman među šest najboljih ekipa.

U redovima srpskog šampiona najefikasniji na meču je bio Đorđe Lazić za dva pogotka, dok su po jedan postigli Radomir Drašović i Majko Janković. Kod pobednika najviše su se istakli bivši igrač crno-belih Uroš Čučković i Boris Vapenski sa po dva pogotka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter