Selektor srpskog nacionalnog tima je napravio veliku promenu.
‘Kormilar’ vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić saopštio je danas spisak igrača za utakmicu sa Slovačkom, u poslednjem kolu grupe Svetske lige, koja će se igrati u Bečeju.

Povezane vesti

Savić je pozvao mlade igrače, a na spisku se nalaze: Laza Dobožanov, Dimitrije Rističević (golmani), Nikola Jakšić, Radomir Drašović, Viktor i Strahinja Rašović, Nebojša Toholj, Đorđe Lazić, Nikola Lukić, Gavril Subotić, Petar Tomić, Dragoljub Rogač, Ognjen Stojanović, Filip Radojević i Marko Janković.

Debitanti su Dragoljub Rogač iz Vojvodine i Petar Tomić iz Partizana.

– Okupićemo se u nedelju pre podne u Košutnjaku. U Bečej ćemo krenuti u utorak ujutru kako bismo stigli na trening pre podne. Ovo će biti još jedna provera za mlade igrače. Rezultatski cilj smo ispunili, ali smo i videli mnogo igrača i to će puno značiti u narednom periodu, rekao je Savić novinarima u Beogradu.

Igrači sa ovog spiska, osim Tomića, otputovaće dan posle utakmice u Đenovu na meč sa Pro Rekom.

– Sparingovaćemo sa Pro Rekom, čiji će igrači Filip Filipović, Duško Pijetlović i Dušan Mandić trenirati i sa nama ali i sa Djenovljanima. Za 15. april je predvidjen zvaničan susret u Torinu, dodao je Savić.