1
The Best Of

FOTO: STARSPORT

HUGO JE DOBIO ĆERKU: Delijama će biti puno srce kada vide kako se zove (FOTO)

Objavljeno: 30.03.17 u 10:49

Bivši napadač Crvene zvezde, a sada član japanske Jokohame Hugo Vijeira dobio je prinovu koju mu je rodila supruga Nina Aleksić.

Život Portugalca je poput romana. Sa tužnim početkom, ali srećnim završetkom. Huga Vijeiru smo po dolasku u Crvenu zvezdu upoznali kao momka koji je došao da spasi karijeru, da je vrati u život, što je u crveno-belom dresu i uspeo. Ipak, mnoge je potresla životna priča Portugalca kome je devojka Edina preminula, a on je je posvećivao svaki postignut gol.

Ipak, kako život piše romane, Hugo Vijeira je u Srbiji upoznao novu devojku, reč je o Nini Aleksić, lepoj Novosađanki. Ona mu je sad rodila ćerku. Portugalac svoju sreću u Japanu nije mogao da sakrije, te se bebicom odmah pohvalio na Instagramu. Otkrio je i ime deteta koje će se posebno svideti navijačima Crvene zvezde. Naime, ćerka Huga Vijere zvaće se Bjanka Estrelja (Zvezda) Oliveira.


Čisto da se zna da Hugo nije zaboravio klub u kome je igrao, a redakcija HotSporta Nini, Hugu i Bjanki želi sve najbolje…

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter