0
Atletika

ATLETIKA: Počinju pripreme za SP, bacači koplja u Južnoj Africi

Objavljeno: 30.03.17 u 16:25

Naši najbolji bacači koplja Tatjana Mirković i Vedran Samac već nekoliko nedelja nalaze se u Južnoj Africi na pripremama. Imajući u vidu da njihove discipline nema u dvorani, sav njihov fokus je upravo na sezoni koja predstoji.

Oboje su veoma zadovoljni i nestrpljivo čekaju početak takmičenja.

– Uskoro će kraj treće nedelje kako sam ovde. Treninzi idu veoma dobro, a najvaznije je da koplje mogu stalno da bacam i uslovi su izvanredni što za bacanje, tako i za deo treninga u teretani. Imamo i hladno tople kupke za oporavak.Vreme me je posluzilo, sunce je svaki dan. Tako da uzivam u treninzima. Planovi za ovu godinu su svakako norma za Svetsko prvenstvo u Londonu, rekao je Samac.

Rekorderka u bacanju koplja Tatjana Mirković (Jelača) nada se da će se u ovoj sezoni približiti njenim najboljim rezultatima.

– Prezadovoljna sam uslovima, ovde je fantastično kao i svake godine. Dosta sam napredovala, i jedva čekam takmičenja da to i pokažem, rekla je Tatjana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter