0
Američki fudbal

NFL: Romo menja karijeru, sa terena pred kamere?

Objavljeno: 29.03.17 u 17:20

Već neko vreme svi koji prate NFL šampionat pitaju se šta će se dogoditi sa Tonijem Romom, pošto je poprilično izvesno da su njegovi dani u Dalasu odbrojani, i da Dak Preskot predstavlja budućnost tima.

Kao opcije se spominju Hjuston Teksansi i Denver Bronkosi, ali je u poslednje vreme kao sasvim realna iskočila i treća mogućnost, o kojoj su mnogi tek stidljivo pričali po završetku prošle sezone – 37-godišnji kvoterbek bi lako mogao da okonča karijeru i posveti se radu ispred kamera.

Naime, Denver jeste zainteresovan, ali im ne gori pod nogama, pošto imaju u timu već dva mlada kvoterbeka, Trevora Simijana i Pakstona Linča. Sa druge strane, Hjuston je spreman da pruži priliku Romu, pod uslovom da postane slobodan agent, a Dalas po svemu sudeći ne želi da se doskorašnjeg prvog igrača tima odrekne bez adekvatne naknade.

Džeri Džons je najavio da će odluka o Romu biti donesena pre početka trening kampa, ali je sasvim moguće da Romo odluči da svemu tome stane na kraj, i jednostavno se posveti karijeri stručnog konsultanta, što je uobičajena praksa u svetu američkog sporta.

 

Šta će biti, videćemo, ali je izgleda vreme da se Kaubojsi rastanu od čoveka koji je obeležio proteklu deceniju, a koji je u tim ušao 2003. godine kao igrač kog niko nije draftovao, a koji je u Dalas stigao nakon što je impesionirao na treningu rukovodstvo „sveameričkog tima“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter