0
Ostali sportovi

FOTO: RK Crvena zvezda

KUP U RUKOMETU: Zvezda u revanšu bolja od Partizana i plasirala se u polufinale

Objavljeno: 29.03.17 u 20:58

Odigrana su tri revanš meča četvrtfinala Kupa Srbije, a najzanimljivije bilo je u Šumicama gde je Crvena zvezda dočekala večitog rivala Partizan.

Prvi meč je završen nerešenim rezultatom 26:26. Tako je odluka o prvom polufinalisti Kupa pala u revanšu odigranom u Šumicama na Dušanovcu. Crvena zvezda je slavila sa 30:27 i tako će se posle velikog zaostatka za Vojvodinom u prvenstvu sada boriti za bar jedan trofej. Učenici Nenada Peruničića su odlično odigrali, pogotovo u drugom poluvremenu kada je i rešeno pitanje pobednika.

U ostalim mečevima je Vojvodina bila bolja od Spartaka 23:18, ali će dalje ići Subotičani zbog trijumfa u prvom susretu 35:23. Metaloplastika je bila bolja od Dinama 30:24, ali su gosti odbranili veliku prednost iz provg meča 42:28. Meč između Sloge i Bele Palanke je odložen, a Sloga brani prednost iz prvog meča 30:27.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter