0
Vremeplov

FOTO: STARSPORT

VREMEPLOV: Legenda Zvezde je na jednom meču ubacila 71 poen, znate li koja? (VIDEO)

Objavljeno: 28.03.17 u 23:40

Nije lako postati ljubimac navijača, ali je Nebojša Ilić (49), košarkaš koji je u dresu Crvene zvezde proveo ukupno devet godina iz dva mandata, bio pravi zaštitni znak crveno-belih.

Zbog njega su dolazili na Mali Kalemegdan, čekali ispred „Pionira“ za autogram, a popularni Neša je iznad svega voleo crveno-bele boje i uživao u pobedama svog tima. I kada je posle osvojene titule 1993. godine otišao, mnogi su se nadali da će uskoro ponovo zaigrati u voljenom dresu, u koji se i vratio nakon samo dve godine u Kaseresu.

Košgeter se oprobao u Evropi, ali je srce kucalo za Crvenu zvezdu, u kojoj je pre dve decenije okončao karijeru zbog povrede, nakon čega je ostao u klubu i već godinama ima ulogu tim-menadžera.

Tokom meča sa Vojvodinom u okviru šampionata ubacio je Vojvodini 71 poen, dok je u kupu Big Eneksu iz Valjeva brojao do 42. 

Igrao je i za reprezentaciju, a kum i dobar prijatelj je sa Aleksandrom Đorđevićem, legendom Partizana i reprezentacije Jugoslavije, aktuelnim selektorom. Srbije.

 

(Youtube/Rudyvgd 1)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter