2
Vremeplov

VREMEPLOV: Partizanovac koji je u džep stavio Maradonu, a potom zaludeo Real iz Madrida (VIDEO)

Objavljeno: 22.03.17 u 00:24

Na prst jedne ruke mogu se nabrojati Srbi koji su nosili dres Reala iz Madrida. Jedan od njih je i Predrag Spasić (51).

Čuvajući Dijega Armanda Maradonu na Svetskom prvenstvu 1990. u Italiji ovaj Kragujevčanin je pokazao da poseduje veliku petlju, pa je dotadašnji fudbaler Partizana dobio poziv Reala iz Madrida.

(Youtube/gr8footy)

Iako se u Realu nije uklopio, može da se pohvali sa 22 odigrana meča za dve sezone, nakon čega je prešao u Osasunu. Nije mu dugo trebalo da postane ljubimac navijača, i u dresu tima iz Pamplone odigrao je 88 mečeva.

(Youtube/EL GRES DEL CAMP NOU)

Nakon Osasune, popularni Spaske igrao je u Marbelji, da bi nakon niza povreda u Radničkom sa Novog Beograda pokušao da „oživi“ karijeru. Ipak, nije uspeo, i u 31. godini je rekao „zbogom“ profesionalnom igranju fudbala.

Kako se povukao, tako i danas živi – tiho, ali je Predrag Spasić putokaz za mlađe naraštaje da se radom i upornošću može postići sve. A ni on sam, na svojim počecima, nije sanjao da će ikada obući dres Reala iz Madrida na zvaničnim mečevima.

To uspeva samo retkima, i to bi trebalo da se poštuje…

(Youtube/Crno-beli PFC)

 

 

0
0

2 Komentara

  1. Tacno. Maradonu je prvo cuvao Sabanadzovic na toj utakmici (pa iskljucen posle dva zuta kartona). Onda ga je preuzeo Brnovic (takodje Partizanovac) i zaista ga „stavio u dzep“ 🙂

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter