2
The Best Of

FOTO: STARSPORT

VREMEPLOV: Zvezda je te godine bila na korak do debija u Ligi šampiona (VIDEO)

Objavljeno: 14.03.17 u 00:25

Dinamo iz Kijeva je zbog gola u gostima zaustavio Crvenu zvezdu na putu ka ‘eliti’ i milionima spasa.

Nikad bliže Crvena zvezda nije bila plasmanu u Ligu šampiona nego u avgustu 2000. godine, kada je na „Marakani“ imala revanš meč sa tada moćnijim Dinamom iz Kijeva. Remi u prvom meču bez golova svakako je davao mnogo veće šanse izabranicima Slavoljuba Muslina, ali im i sreća nije bila saveznik pred krcatim tribinama.

Nošeni sjajnom podrškom domaćin je bez respekta napadao i stigli su do prednosti preko Branka Boškovića u 22. minutu. Prednost je unela sigurnost mada je Dinamo krenuo u ofanzivu i preko Bjelkeviča su uspeli da izjednače pred sam odlazak na odmor.

U nastavku Zvezda je napadala i imala nekoliko prilika, Ukrajinci su izdržali sve nalete i našli se u žrebu za grupnu fazu Lige šampiona.

Za Zvezdu su nastupali: Kocić, Marković, Lalatović (Aćimović), Bajčetić, Glogovac, Bunjevčević, Gvozdenović, Lerinc, Drulić (Stevanović), Pjanović, Bošković (Ilić).

(izvor: YouTube/Crni Gruja)

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter