0
Ostali sportovi

VATERPOLO: Srbija bez Filipovića u Zrenjaninu protiv Nemačke

Objavljeno: 13.03.17 u 15:59

Golman vaterpolo reprezentacije Srbije Gojko Pijetlović rekao je danas da je njegova ekipa favorit u predstojećem meču protiv Nemačke u Svetskoj ligi, ali je pozvao na oprez.

– Prvo zadovoljstvo je zbog činjenice da smo opet zajedno. Znam šta nas čeka u Zrenjaninu odlična atmosfera, a zatim i nezgodan protivnik. Nije tajna da smo favoriti protiv Nemaca, ali ne smemo da im dozvolimo da imaju svoj ritam. Dakle, ozbiljan prilaz utakmici i ne bi trebalo da bude problema, rekao je Pijetlović za sajt Vaterpolo saveza Srbije.

Vaterpolisti Srbije dočekaće sutra u Zrenjaninu selekciju Nemačke u petom kolu Svetske lige.

– U Srbiji sam izgubio sam jednu utakmicu i to upravo od Nemačke u Kruševcu pre šest godina. Zbog toga treba da budemo oprezni. Nama je u planu plasman na završni turnir i to bi nam bile pripreme pred krunu sezone Svetsko prvenstvo u Budimpešti. Lepo je da smo skoro svi tu i siguran sam da ćemo u Zrenjaninu svi uživati u sjajnoj atmosferi, rekao je Andrija Prlainović.

Nikola Jakšić se podsetio utakmice u Berlinu.

Nije bilo lako, na kraju smo se odlepili i pobedili. Sada igramo kod kuće, pred punim tribinama i to je motiv više da uz dobru igru pobedimo. Tako ćemo obezbediti završni turnir. Volim što utakmice igramo po Srbiji, atmosfera je uvek izvanredna i u takvim ambijentu je milina igrati, rekao je Jakšić.

Reprezentacija Srbije će večerašnjem treningu biti kompletna dolaskom Dušana Mandića, Save Randjelovića i Nemanje Ubovića, koji su zbog finala italijanskog kupa opravdano zakasnili na pripreme za sutrašnji susret.

Selektor Dejan Savić će na dan utakmice odrediti 13 igrača za meč u Zrenjaninu, a izvesno je da je u timu neće biti kapitena Filipa Filipovića zbog povrede ruke. Kako se navodi na sajtu VSS, odlučeno je da se „ništa ne rizikuje“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter