0
Vremeplov

VREMEPLOV: Podsetnik na najsmešniju tuču na fudbalskom terenu u istoriji najvažnije sporedne stvari na svetu (VIDEO)

Objavljeno: 10.03.17 u 23:59

U okviru 17. kola španske Primere u sezoni 2006/2007. ekipa Saragose je dočekala Sevilju. Susret je odigran u večernjem terminu, ali nije ostao upamćen po preteranoj lepoti, već po događaju koji ljubitelje fudbala i dan danas tera da se od srca nasmeju.

Glavni junaci su bek Saragose Karlos Diogo i napadač Sevilje, Luis Fabijano.

Upravo je Diogo doveo Saragosu u vođstvo u 13. minutu, da bi u 51. Dijego Milito povećao na 2:0 i praktično rešio pitanje pobednika. Doduše, uspeli su igrači Sevilje da smanje preko Luisa Fabijana na 2:1, ali tim rezultatom ušlo se u poslednji minut.

Imala je Sevilja napad, pokušao je Fabijano da centrira, ali mu je lopta pobegla u gol aut. Kada je krenuo ka svojoj polovini, dobacio je nešto Urugvajcu i započela je rasprava, koja je potrajala par sekundi, nakon čega se Brazilac okrenuo i pošao ka sredini terena. Ipak, Diogo mu nije ostao dužan, pa se Fabijano vratio, odgovorio Diogu, da bi ga potom uhvatio za vrat. Diogo nije mirovao, usledio je kroše u bradu tadašnjeg reprezentativca Brazila, koji je izgubio ravnotežu. 

Bilo je potrebno par trenutaka Fabijanu da se pribere, nakon čega je pritrčao Diogu, i započeli su sa, u najboljem slučaju, pokušajima razmene udaraca koji su izgledali više nego komično, zbog čega su ih mnogi uporedili sa tučom dve mačke.

Oba fudbalera su zbog ove „tuče“ zaradila crvene kartone i po pet mečeva suspenzije.

Da li je vredelo? Procenite sami…

 

(Youtube/CatchTheTaste)

VREMEPLOV: Ronaldinjov gol ‘iz kolena’ koji ne sme da se zaboravi, a navijači Čelsija i Mateja Kežman ga najbolje pamte (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter