2
Izjava dana

FOTO: STARSPORT

Zvezdan Terzić o večitom derbiju

Objavljeno: 06.03.17 u 08:30

– Smatram da je derbi bio slabog kvaliteta, da su slabo igrali i Zvezda i Partizan, da su podbacili. Bio je pun stadion, prelepa slika, i igrači obe ekipe su mnogo toga ostali dužni.

0
0

2 Komentara

  1. Slažem se sa prethodnim komentarom ali hoću da kažem da je zvezdin menadžment, u pauzi prvenstva, iznosio neutemeljene hvalospeve na račun novih stranaca. Derbi je dosta toga pokazao o igri Zvezde i o njenim strancima. Ipak, mislim da su ovaj derbi protiv Partizana i predstojeće utakmice protiv Vojvodine i Čukaričkog, pravi diplomski ispit za Boaćija, Ruiza i Kangu. Do sada su bili neubedljivi! Vreme će pokazati!

    0
    0
    Odgovori
  2. Očigledan je pad u kvalitetu zvezdine igre je je i nema! A, veleumovi iz zvezdinog menadžmenta su napravili kriminalnu strategiju i dovodili bez nekog rezona smešne strance. Derbi je bio najbolji pokazatelj kvaliteta jednog Ruiza, Kange i Boaćija, koji se nisu videli na terenu. Zvezda za 90 minuta nije uputila ni jedan šut u okvir gola Partizana, jer gol koji je postigao Kanga je neregularan! Osim smešnih stranaca Zvezda je dovela i smešno „pojačanje“ direktno sa tribina kineskog drugoligaša. Da, pogodili ste! Radi se o Milijašu?! On je sve rekao svojom igrom u derbiju a doveden je kao „plej“. Osim svega navedenog, Grof je kasno uveo zamene a kao zamene je uveo četrdesetogodišnjake Milijaša i Sikimića? Očekivao je da će oni rešiti derbi. Kakav previd! Pa, nije Partizan klub iz beogradske zone! Ako u sredu u N.Sadu bude igrao isti tim, kao protiv Partizana, Zvezda nema šta da traži protiv Vojvodine!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter