1
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

EVROPSKI KLASIK: Partizan gostuje ‘drim-timu’

Objavljeno: 17.02.17 u 15:31

Crno-beli ovosezonsku evropsku priču nastavljaju u subotu, utakmicom šestog kola B grupe Lige šampiona, protiv Pro Reka u Đenovi. Meč počinje u 20.30.

Domaći tim, sastavljen je od asova iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore i Španije i sa Vladimirom Vujasinovićem na klupi, je veliki favorit.

Pre deset dana, u utakmici petog kola Pro Reko je u Beogradu pobedio sa 17:5. Đenovljani su dokazali veliki kvalitet, ali po prikazanom Partizan je zaslužio i malo povoljniji rezultat. Domaći su se dobro držali skoro tri četvrtine. Na polovini treće deonice rezultat je bio 4:8.

– U utakmici sa Pro Rekom u Đenovi, glavni cilj će biti da svi igrači pokažu više u odnosu na prošli meč, kada smo dve i po četvrtine vodili žestoku borbu – kaže trener Partizana Zoran Milenković i nastavlja:

– Trudićemo se da protiv Pro Reka u gostima pružimo još jači otpor, da igramo rasterećeno. Siguran sam da će mladim igračima takav pristup pomoći da prikažu sav svoj potencijal.

Crno-beli će u Đenovi imati i podršku sa tribina. Iz Švajcarske stiže grupa od dvadesetak navijača, da mladim Partizanovim prvotimcima daju motiv više da pruže sve od sebe.

Partizan je u Italiju otputovao u sredu uveče, a do utakmice će odraditi tri zajednička treninga sa šampionom Italije. Reko je tako crno-belima uzvratio gostoprimstvo. Po dogovoru trenera, Đenovljani su pre dve nedelje u Beograd došli tri dana ranije i sparingovali sa mladim Partizanovim timom.

Trener Đenovljana Vladimir Vujasinović najavljuje da će više prostora u igri pružiti mlađim igračima i dodaje:

– Razlika između nas i Partizana je velika, ali ipak ne očekujem lak meč. Nadam se da će moji igrači pružiti dobru partiju, a ovakve utakmice su za nas korisna priprema za velike izazove koji su pred nama u naredna tri meseca.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Parovi šestog kola

A grupa: OŠC Budimpešta – Olimpijakos, Breša – Nica, Špandau – Solnok
Plasman: Olimijakos 13, Solnok 13, OŠC 7, Breša 7, Špandau 3, Nica 0.

B grupa: Eger – Barseloneta, Pro Reko – Partizan, Hanover – Jug.
Plasman:Pro Reko 15, Barseloneta 8, Jug 8, Eger 6, Špandau 3, Partizan 1.

[/stextbox]

 

0
0

1 Komentara

  1. ..ILI SUDAR TITANA tj. DIVOVA SVETSKOG VATERPOLA !!! Ocekuju se demanti crveno-belih SEKIRA ili CRVENIH CIGLI U VODI, A USKORO I U ZIDUUU .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter