13
Ostali sportovi

PARTIZAN ODGOVORIO ZVEZDI: Mi smo za vas institucija!

Objavljeno: 13.02.17 u 16:45

‘Rat’ saopštenjima između vaterpolo klubova Crvene zvezde i Partizana se nastavlja, a sada se oglasio šampion države.

Saopštenje koje je preneo Kurir prenosimo u celosti:

– VK Partizan, najtrofejniji sportski kolektiv u Srbiji, šokiran je saopštenjem iz kluba naših sportskih (ne)prijatelja. Do vašeg saopštenja smo verovali da smo samo sportski rivali. Retorika VK Crvena Zvezda je prizemna i maliciozna, te stoga VK Partizan ne želi bilo kakvu polemiku tog tipa, jer na ovo saopštenje gledamo kao na pokušaj uvlačenja jedne svetske vaterpolo institucije, kao što je Vaterpolo klub Partizan, u priču pokušaja dobijanja medijske pažnje od jednog nedefinisanog i neorganizovanog kluba koji po svojim rezultatima i radu tu pažnju i ne zaslužuje!

Ovako netačna i maliciozna saopštenja nanose štetu vaterpolo sportu u borbi za preživljavanje. Apsolutno je netačan, zlonameran i krajnje neodgovoran pokušaj da se kroz jedno saopštenje provuče nerad, neznanje i nesposobnost u vođenju prethodne i ove nove Zvezde a isto pripiše VK Partizan.

BVK CRVENA ZVEZDA: Traže pomoć države, a Zvezdu su ugasili!

VK Partizan samo ukazuje na generalno loše stanje u vaterpolo sportu i pokušavamo da nađemo rešenja jer sve što govorimo i radimo je , uvereni smo, u interesu svih vaterpolo klubova u Srbiji. (U prethodnim godinama pozajmljivali smo naše igrače, imali zajedničke teninge, ustupali termine za treninge i utakmice.) Zašto vi sportski radnici iz Zvezde to ne radite, ne ukazujete na problem i ne borite se za vaš klub i naš sport u celini? To znate samo vi, jer svakome u Srbiji je jasno da svoju nesposobnost prikrivate destrukcijom. Verujemo da je to potpuno jasno armiji Zvezdinih navijača. Dok smo mi decenijama unazad pravili sistem, osvajali trofeje, stvarali nosioce najviših sportskih i društvenih priznanja, ko je vas sprečavao u tome? Kada smo bili pred gašenjem u prvim godinama ovog veka, mi nismo obrisali naš klub i trofeje već se sa tim dugovima borimo i danas! Ko je vas sprečavao u tome? – piše u saopštenju VK Partizan i dodaje se:

– Lokomotiva, kolika god da je uzbrdica i dalje vuče vagon srpskog vaterpola u kome su u 2016. godini u reprezentativnoj seniorskoj konkurenciji imali Nikolu Jakšića, osvajača zlatne olimpijske medalje, u generaciji 1997. godište na EP u Holandiji (zlatna medalja), bila su desetorica igrača VK Partizan, na SP u Podgorici za 1998. godište., bila su osmorica igrača VK Partizan. I ove godine učestvujemo u Ligi Šampiona sa najmlađom ekipom u Evropi a osvojili smo i novi pehar Kupa Srbije za sezonu 2016/17, i to u direktnom duelu sa našim sportskim (ne)prijateljima iz kluba koji samo nosi Zvezdino ime!

GROM IZ VEDRA NEBA: Partizan pred gašenjem! (VIDEO)

I ovde se sa vama priča završava! Mi ćemo naš sistem i decu sačuvati, stvorićemo nove reprezentativce, osvojiti nove trofeje! Naše račune smo Partizanovoj javnosti kao i Srbiji položili, i podršku da nastavimo da se borimo imamo! A vama kolege to tek predstoji, nama ništa ne treba da objašnjavate, ima kome treba da objasnite gde su trofeji, igrači, šta je bilo sa pravim Vaterpolo klubom Crvena Zvezda!?

VK Partizan

0
0

13 Komentara

  1. Pametnom ne treba objašnjavati, a budali ne vredi objašnjavati. Nije mi jasno zašto se iz našeg kluba uopšte prepiru sa Beogradskim vaterpolo klubom CZ veterani (ili kako se već zovu). Neverovatno je da su saopštenja svih klubova CZ (bilo da su članovi sportskog društva ili ne) potpuno ista. Možda ih piše isti čovek ili su u svim klubovima „na isti kalup“

    0
    0
    Odgovori
  2. Poslednja faza programa je zabrana proizvodnja žita.

    CZ ne postoji, to su samo računi preko kojih se u razne paname preko poznatih „funkcionera“ iznosi novac.
    Oni služe za krajnju fazu podela i mržnje srbskog naroda.

    U svetu ne postoji kolektiv koji je svetu sporta da toliki broj fudbalera, košarkaša i vaterpolista koji su osvojili sve na svim mogućim Evropskoj i svetskoj sceni.

    0
    0
    Odgovori
  3. Sokiran?Vas svaka istina,argument i cinjenica,odmah sokiraju.Navikli ste da kradete i otimate igrace,koje zatim ucenjujete reprezentativnim nastupima i cim vam neko kaze istinu,odmah se sokirate.Zanimljivo…

    0
    0
    Odgovori
  4. Kako da oni imaju igrače. U mlađim kategorijama u reprezentacij. Kad oni ne rade sa decom. Lako je njima sada su BVKCZ. Dugove su ostavili na Ovk-vkcz.

    0
    0
    Odgovori
    • 7 titula prvaka Evrope: 1963/64, 1965/66, 1966/67, 1970/71, 1974/75, 1975/76, 2010/11.
      1 Kup pobednika kupova: 1990/91.
      1 Trofej LEN: 1997/98.
      2 Super kupa Evrope: 1990/91. i 2010/11.
      1 Mediteranski (KOMEN) kup: 1989.
      2 Evrointer lige: 2009/10. i 2010/11.
      27 titula prvaka države (17 u SFR Jugoslaviji, dve u SR Jugoslaviji i 8 u Srbiji)
      24 nacionalna Kupa (12 u SFR Jugoslaviji, 5 u SR Jugoslaviji, 7 u Srbiji)
      6 titula prvaka u Zimskom prvenstvu Jugoslavije (preteči Kupa Jugoslavije)

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter