0
Vremeplov

VREMEPLOV: Dan kada je Batistuta ‘pocepao mrežu’ na ‘Teatru snova’ (VIDEO)

Objavljeno: 11.02.17 u 00:15

Gabrijel Omar Batistuta je legenda Fiorentine, Rome i reprezentacije Argentine. Jedan od najubojitijih napadača svetskog fudbala tokom poslednje decenije 20. veka postigao je jedan od najlepših golova koje su protivničke ekipe dale na terenu Mančester Junajteda.

Batistuta je tada gostovao sa Fiorentinom u Mančesteru, u petom kolu B grupe druge grupne faze Lige šampiona (tada su igrane dve grupne faze), i stigli su kao ekipa koja je bila dužna Junajtedu, pošto su Batistuta i Abel Balbo golovima doneli trijumf svojoj ekipi u Firenci.

Dobio je na kraju Junajted taj meč sa 3:1, prošao u četvrtfinale i tamo bio eliminisan od strane Reala iz Madrida, budućeg šampiona Evrope, ali je meč ostao upamćen najviše po fantastičnom golu čuvenog Argentinca, koji mnogi i dan danas sa setom pamte. A Mark Bosnić, čuvar mreže Junajteda, bolje od svih:

(Youtube/Ludwig Rosenberg)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter