0
Ostali sportovi

RASTE INFRASTRUKTURA: Nova atletska staza u Subotici

Objavljeno: 09.02.17 u 17:54

Atletske infrastrukture nastavljaju da se prave širom Srbije. Atletski savez Srbije poklonio je projekat atletske staze za stadion u Subotici. 

Generalni sekretar Atletskog saveza Srbije, Slobodan Branković danas je posetio gradonačelnika Subotice, Bogdana Labana i pokrajinskog sekretara za sport i omladinu Vladimira Bateza u Zelenoj Sali Gradske kuće u Subotici.

Tom prilikom on im je donirao projekat za tartan stazu.

– Tartan podloga na Gradskom stadionu postavljena je davne 1975.godine i jako je u lošem stanju. Ovoga puta zahvalio bi se na podršci Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu, kao i Ministarstvu za omladinu i sport i Atletskom savezu Srbije, što su nam dali priliku da Suboticu vratimo na atletsku mapu i ponovo je nazovemo gradom atletike. Obećavam da ćemo sa projektom startovati vrlo brzo, i da ćemo već do kraja godine imati šta da pokažemo – rekao je gradonačelnik Subotice, Bogdan Laban.

unnamed

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter