0
Vremeplov

FOTO: STARSPORT

VREMEPLOV: Prvi ulazak Zvezde u grupu Lige UEFA posle sjajnog remija u Bragi (VIDEO)

Objavljeno: 07.02.17 u 00:22

Ekipa Valtera Zenge imala je na golu sjajnog Stojkovića, a golom se proslavio Purović.

Na revanš u Bragu u semptembru 2005. godine igrači Crvene zvezde otišli su sa 0:0 iz Beograda, ali su zahvaljujući golu u gostima prošli dalje, iako je i revanš završen bez pobednika – 1:1.

Odličan start Crvene zvezde i pogodak Milana Purovića nakon asistencije Nikole Žigića u 11. minut paralisao je domaćina, koji je imao inicijativu, ali i rampu na golu Zvezde u vidu Vladimira Stojkovića. Trener Valter Zenga je Stojkovića stavio na gol umesto Ranđelovića, a on je vratio skidanjem neoliko zicera, što je prouzrokovalo smanjivanje priitska portuglske ekipe.

Zvezda je mogla iz kontre preko Boška Jankovića da poveća prednost, ali nije urodila plodom, pa su se ređali promašaji.

U 86. minutu Braga je izjednačila preko Žuniora, ali to je bilo sve – momci u plavim dresovima proslavili su plasman u grupnu fazu kupa UEFA obezbeđen na „Munisipalu“.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]Zvezda je nastupila u sastavu:
Stojković, Basta, M. Dudić, Joksimović, Luković, Mudrinić, Mladenović, Kovačević, Janković (Miladinović), Purović (Đokaj), Žigić[/stextbox]


(Youtube/CrniGuja)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter